Disclaimer

Informationen på hemsidan https://www.vandring.se (”Tjänsten”) är endast avsedd för allmänt informationssyften.

Vandring.se tar inget ansvar för fel eller utelämnanden av information på webbplatsen.

Under inga omständigheter ska Vandring.se hållas ansvarigt för några speciella, direkta, indirekta, följdskador eller oförutsedda skador eller några som helst skador, vare sig det handlar om kontrakt, vårdslöshet eller annan sort, som uppstår ur eller i samband med användningen av Tjänsten eller innehållet i Tjänsten. Vandring.se förbehåller sig rätten att göra tillägg, raderingar eller ändringar av innehållet av tjänsten när som helst utan att på förhand meddela detta.

Vandring.se garanterar inte att Tjänsten är fri från virus eller andra skadliga delar.

 

Inte professionell rådgivning

Tjänsten är inte avsedd att tillhandahålla, och utgör inte, professionell rådgivning. Recensionerna och informationen som tillhandahålls av Vandring.se är endast till för informations- och utbildningssyfte och ska inte tolkas som professionell rådgivning. Du bör alltid rådfråga en kvalificerad specialist innan du fattar några beslut angående din hälsa, näring eller välbefinnande. Alla åtgärder du vidtar med avseende på informationen du hittar på denna webbplats (Vandring.se), sker helt på din egen risk. Vandring.se kommer inte att hållas ansvarigt för några förluster och/eller skador i samband med användningen av vår webbplats.

 

Informationens riktighet

Informationen som presenteras på eller genom Tjänsten görs tillgänglig endast för allmänna informationsändamål. Vi gör inga uttalanden om riktigheten, fullständigheten eller användbarheten av denna information. Allt du litar på såsom information sker helt på din egen risk. Vi frånsäger oss allt ansvar och ansvar som härrör från eventuell tillit till sådant material av dig eller någon annan besökare på Tjänsten, eller av någon som kan få information om något av dess innehåll.

Vi gör allt vi kan för att säkerställa att informationen på denna webbplats är korrekt och uppdaterad. Vi kan dock inte garantera att den är fri från felaktigheter, fel eller utelämnanden. Vi är inte ansvariga för eventuella fel eller utelämnanden, eller för de resultat som erhålls från användningen av denna information.

 

Affiliate-länkar

Denna webbplats innehåller länkar till affiliate-webbplatser, och vi får en affiliate-provision för alla köp som du gör på affiliates-webbplatsen med hjälp av sådana länkar. Vi är anslutna till följande affiliate-nätverk: Awin.com, Adrecord.se och Adtraction.se.

Dessa affiliate-länkar är tydligt markerade som sådana och påverkar inte priset du betalar för produkten. Vi rekommenderar endast produkter som vi personligen har använt, testat och litar på.

För mer information om våra affiliate-länkar, besök vår Affiliate Disclosure-sida.

 

Rekommendationer och recensioner

De rekommendationer och recensioner som visas på denna webbplats tas emot i olika former via en mängd olika inhämtningsmetoder. Rekommendationerna och recensionerna speglar de verkliga upplevelserna för individer som använde våra produkter och/eller tjänster. Individuella resultat kan dock variera. Vi hävdar inte, och du bör inte anta, att någon individuell upplevelse som berättas är typisk eller representativ för vad någon annan konsument kan uppleva. Rekommendationer och recensioner är inte nödvändigtvis representativa för vad någon annan som använder våra produkter och/eller tjänster kan uppleva.

De rekommendationer och recensioner som visas (text, ljud och/eller video) ges ordagrant med undantag för grammatiska eller skrivfel. Vissa har förkortats så att hela meddelandet inte visas. Detta görs endast när ett rekommendation eller recension är långdraget, eller om hela rekommendationen eller recensionen inte verkade relevant för allmänheten.

Rekommendationerna och recensionerna tillhandahålls som åsikter från individer och inte som påståenden om fakta eller som garantier för ett visst resultat. Rekommendationerna och recensionerna är enbart deras författares åsikter och återspeglar inte våra åsikter eller åsikter. Vi stöder eller verifierar inte riktigheten av något vittnesmål eller recension.

 

Tredjepartsinnehåll

Denna webbplats kan innehålla länkar till tredjepartswebbplatser som inte ägs eller kontrolleras av Vandring.se. Dessa länkar tillhandahålls endast för din bekvämlighet och innebär inte något stöd, godkännande, rekommendation eller preferens från oss av dessa webbplatser eller deras innehåll. Du bekräftar och samtycker till att Vandring.se inte är ansvarig för tillgängligheten av sådana webbplatser eller resurser; garanterar eller gör inga utfästelser om dem; och är inte ansvarig för något innehåll, reklam, produkter, tjänster eller annat material på eller tillgängligt från dessa webbplatser.

Du kommer använder dessa webbplatser helt på egen risk. Du bör läsa deras villkor och sekretesspolicyer innan du använder dem.